Saturday, 28 July 2012

siapa debab?

assammualaikum...  siapa debab? kau? aku? huhuhu  entry ni bukan nak tuduh siapa debab. tapi nak terangkan... siapakah tuan punyer blog ni???? dah la tak de gambar.. bahagian profile pon tak lengkap kan? huh!... eh! eh! jgn lah marah cik abang dan cik akk..  tak comel lah macam ni... huhuhu... sebernarnyerrr... blog ni aku buat dgn counter  exspress.. bila timbul  idea tu trus laju2 buat blog.. lepas tu terus gelojoh-gelojoh buat entry pertama... huhuhu...sampai lupa nak isi bahagian prifile tu kan... dasat tak aku.. huhuhu..and untuk bahagian gambar tu aku memang tak dapat nak tunjuk.. minta maaf la yea..  sebab niat sebenar aku memang nak sorok kan identiti aku... ok lah nak cakap tu jer untuk hari ni... :-)

No comments:

Post a Comment